Viktig seier mot Bækkelaget – Kristiansand
Bækkelaget SK - KRS Topphåndball 9.10.2022. Foto: KRS Topphåndball.

Viktig seier mot Bækkelaget

Kampen om sluttspillplass i inneværende Rema 1000-ligasesong er tett og jevn. Akkurat nå , skiller det fire poeng fra Nærbø på femte plass og Bækkelaget på tiende plass. Før dagens kamp var KRS plassert «under streken», men etter dagens ettmålsseier over Bækkelaget, innehar KRS åttendeplassen, med seksten poeng på atten kamper.

Etter en relativt svak førsteomgang, gjestene ledet 12-15 til pause, var det et friskere KRS-lag som kom på banen til andre omgang. Etter drøye ti minutter av omgangen, hadde KRS hentet inn gjestenes ledelse, og stillingen var 18-18.

KRS tok over føringen i kampen, og ledet med tre mål til det gjensto litt over seks minutter av kampen. Da sørget Jens Dolberg Plougstrup for at Bækkelaget snudde 28-25 til 30-30 med fem skåringer på rappen. Heldigvis bommet han på sitt siste forsøk, etter at Herman Bredal Oftedal sørget for 31-30 etter 59:13, og dermed ble matchvinner for KRS. I kampens siste sekund oppsto det håndgemeng, som medførte at en spiller fra Bækkelaget fikk både rødt og blått kort.

Toppskårer for KRS ble Victor Jan Skillhammar med sju skåringer i dagens kamp.

For felere detaljer fra kampen, sjekk ut Fædrelandsvennen (+), Rødt kort i sluttsekundene da KRS vant høydramatisk oppgjør – fvn.no og Situasjonen «alle» snakket om: – Jeg er ikke stolt, men det var nødvendig – fvn.no og NHFs livedekning, Live kamp, Kristiansand Topphåndball – Bækkelaget Håndball Elite | handball.no.

De fire siste serierundene blir umåtelig spennende. 16.3. spiller KRS bortekamp mot Halden Topphåndball, som akkurat nå innehar sjetteplassen med sytten poeng. Tre dager senere er det nok en bortekamp, da mot Sandnes, seom ligger på ellevte plass med seks poeng uten muligheter til sluttspillplass. 25.3. er det igjen hjemmekamp, da mot Fjellhammar, som akkurat nå innehar niendeplassen med femten poeng, før Rema 1000-ligaen avsluttes med bortekamp mot Nærbø, femte plass med atten poeng, 2.4. Mye kan altså fremdeles skje, her er det bare å stålsette seg!