Vildalen klar for KRS! – Kristiansand
Hermann Gabriel Vildalen. Foto: KRS Topp.

Vildalen klar for KRS!

KRS Topphåndball har signert Hermann Gabriel Vildalen, på en avtale fra neste sesong. Hermann er Kristiansandsgutt, som for tiden spiller i Drammen HK. Han er født 17.09.1995. Hermann har fjorten A-Landskamper for Norge, to NM-gull, to seriegull og har tidligere spilt for KIF Håndball, ØIF Arendal, St. Halvard, Ribe Esbjerg og Drammen.

Hermann kommer hjem

Hermann Gabriel Vildalen. Foto: KRS Topp.

Hermann Gabriel uttaler: Jeg valgte å komme hjem til Kristiansand Topphåndball fordi jeg tror på prosjektet som allerede er godt startet her i byen. Jeg ønsker å bidra til å ta nye steg som klubb og spiller. Jeg ønsker og bli en enda bedre spiller og jeg tror jeg kan bli det i KRS. Samtidig er det gøy for meg at det er i Kristiansand, og jeg håper at vi kan bidra til at guttehåndballen her nede kan bli enda mer populær, slik at man har unge lokale spillere som ønsker å satse og bli i Kristiansand. Jeg gleder meg til å representere byen jeg kommer ifra, begynne å gjøre den jobben som kreves for å nå det vi vil. Det blir også gøy å spille foran familie og kjente her nede oftere. Jeg gleder meg masse.

Fornøyd trener

Victor er fornøyd og uttaler: Jeg er veldig glad for tt vi får Herman til Kristiansand og KRS. Det er helt i tråd med vår strategi om å bruke gode lokale spillere. Herman er god i sitt forsvarsspill og har gjennom flere år vist hvor godt skudd han har. Herman besitter også gode lederegenskaper, i tillegg til mye rutine, noe som passer veldig godt inn i vår unge spillergruppe.