Positiv opplevelse i Nedeneshallen – Kristiansand
Treningskamp ØIF Arendal - KRS Topphåndball 31.7.2024. Foto: KRS Topp.

Positiv opplevelse i Nedeneshallen

Dagens treningskamp mot ØIF Arendal i Nedeneshallen endte til slutt 38-38, etter at KRS ledet 16-17 til pause. Førsteomgangen var relativt jevnspilt, mens KRS var det førende laget i store deler av andreomgangen.

Treningskamp ØIF Arendal – KRS Topphåndball 31.7.2024. Foto: KRS Topp.

KRS leverte en forrykende start på andreomgangen og var oppe i en firemålsledelse, 17-21, etter fire og et halvt minutt. KRS sin ledelse vekslet en periode mellom tre og fire mål, men etter ti minutter var ledelsen redusert til to mål, 23-25. KRS holdt imidlertid på initiativet og holdt på en tremålsledelse frem til gjensto ti minutter av kampen.

Hjemmelaget spiste seg innpå og utliknet til 35-35 med knappe seks minutter igjen av kampen. Med fire og et halvt minutt igjen av kampen, kom ØIF foran for først gang i løpet av andreomgangen. Våre gutter klarte imidlertid å ta tilbake føringen i kampen. Med et drøyt minutt igjen på kampuret, utliknet ØIF til 38-38. 30 sekunder før slutt hadde KRS en dobbeltsjanse til å avgjøre kampen i sin favør, men en god ØIF-målvakt og tverrliggeren ville det annerledes.

Fornøyde trenere

Tollef setter sjumeteren. Treningskamp ØIF Arendal – KRS Topphåndball 31.7.2024. Foto: KRS Topp.

Alle våre skadefrie spillere fikk bra med spilletid i dag, også våre nyervervelser. Av nykommerne fikk spesielt Marcus Ekman og Lars Eirik Larsen vist seg frem fra en bra side i dagens kamp. Det samme gjorde Trondur Mikkelsen, som var mye plaget med skader sist sesong.

Alle våre tre keepere fikk spilletid, nyervervelsen Jacob Tøfting Jensen stod førsteomgangen, Loke stod de første 20 minuttene i andreomgangen, mens Aksel Hangeland Paulsen avsluttet kampen for KRS. Til tross for 38 baklengs, viste alle de tre keeperne våre frem flotte klasseredninger.

Det var spesielt fremover at KRS-laget viste frem mye positivt! Etter kampen var Victor og Simon (Aulén) spesielt fornøyde med kontra- og ankomstspillet til KRS. De var også svært fornøyde med hvordan laget opptrådde samlet.

Sesongkort

Det var mye positivt å hente fra dagens kamp. Når gutta får jobbet litt med forsvarsspillet også, kan det bli morsomt fremover! Sesongkortene er nå lagt ut for salg. De kan du skaffe deg på i appen vår og på nett. Du finner dem her: