Alfer ute med langtidsskade – Kristiansand

Alfer ute med langtidsskade

Mads Alfer var uheldig og pådro seg, noe som har vist seg å være en korsbåndskade, i treningskamp forrige uke. Med stor sannsynligvis er Mads dermed dessverre ute resten av sesongen.

Det er selvfølgelig svært uheldig, ikke minst for Mads selv, at dette skjer nå i starten av sesongen.

Vi tok en liten prat med Mads, og her er hva han tenker om skaden og situasjonen han nå har havnet i.

Skaden jeg pådro meg skjedde i en ankomstfase i en av treningskampene mot Sandnes sist helg. Jeg skulle utføre en retningsforandring og kneet valgte å svikte innover. Følelsen var helt ulik fra forrige gang jeg hadde tilsvarende skade, med sterkere smerter og kraftig ubehag. 

Mads forsto raskt at det hadde skjedd noe ille med kneet, men hadde et håp om at det ikke var samme skade som han ble utsatt for i 2019. Dessverre bekreftet MR-undersøkelsen av kneet et avrevet korsbånd.

«Heldigvis» har jeg erfaring med denne typen skade fra tidligere, og jeg vet hvordan veien videre går. Opptreningen er tidkrevende og mentalt utfordrende. Heldigvis har jeg et godt støtteapparat og gode lagkamerater rundt meg, så jeg satser på å komme sterkt tilbake og bidra for laget!

Vi ønsker Mads god bedring og lykke til med opptreningen! Vi gleder oss til å se han tilbake på banen!