Erfaringer fra første sesong i Rema1000-ligaen – Kristiansand

Erfaringer fra første sesong i Rema1000-ligaen

Vi har tatt en liten prat med de to lokale talentene våre, Josh Korsvik og Kristian Gyberg, om hvordan de har opplevd det å være en del av KRS Topp-stallen i vår første sesong i Rema1000-ligaen. Vi lurte også på hvordan de, som unge lokale gutter, trives i klubben.

Årets sesong

De to er enige om at det har vært en bra sesong for laget, rett og slett en god sesong av et nyopprykket lag. KRS har satt Sørlandet på håndballherrekartet igjen, er de to enige om. Josh synes at sesongen har vær lærerik for egen del: «Det er har gått et lys opp for meg når det gjelder hva som kreves for å bli best.» Noen av de samme erfaringene har også Kristian gjort seg. Nå håper de begge på at KRS skal klare å kapre åttendeplassen, slik at det blir sluttspill på laget. Uansett er laget godt på vei mot sesongens mål, som er å etablere seg i Rema1000-ligaen.

Godt miljø

Vi lurte også på hvordan de to trives i klubben. Begge forteller at de trives veldig godt. Det er en bra spillergruppe, hvor det er etablert mange gode relasjoner! Når det gjelder miljøet i klubben forteller Kristian at han trives veldig godt, både med spillerne og trenerapparatet. Han føler selv at han tar nye steg hele tiden og utvikler seg. Josh forteller at han stortrives og at han har etablert mange gode relasjoner. Han forteller også om mye latter og moro i gruppa, noe vi synes hører svært bra ut!

Lokale spillere  

Spillerstallen i KRS er en fin blanding av utenlandske, norske og lokale spillere. I den forbindelse lurte vi på hvordan de to unge mennene opplever det å være lokale spillere på et Rema1000-lag. Her er de begge enige om at det er utrolig kult å spille for et toppligalag i egen hjemby! Josh synes at det er stort å få være med på den lokale satsingen. Kristian framhever at det er ekstra motiverende å spille for en klubb med store ambisjoner med et ønske om å spille i Europa.

Ambisjoner

Vi måtte også selvfølgelig høre med de to hva de har av personlige ambisjoner for håndballkarrierene sine. Josh har som mål å bli så god som mulig ,og å vinne alt det som er å vinne innen håndballen. Flotte mål synes vi, og satser på at Josh vinner det som er å vinne for klubblag med KRS! Kristian har som første mål å etablere seg som toppseriespiller. Han har i tillegg alltid hatt en drøm om å spille i utlandet. Vi håper at gutta får realisert sine ambisjoner og at klubben kan være en viktig støttespiller på deres vei mot å nå sine mål!

Mål for neste sesong

Helt til slutt spurte vi Josh og Kristian om hva de har av personlige mål for neste sesong. Josh har som mål å få en mer sentral rolle i spillertroppen, på venstre back-posisjon, hvor han ønsker å bidra mer med sine kvaliteter. Kristian sitt mål for neste sesong er å jobbe for å få mer spilletid og en større rolle i laget. Vi ønsker de to gutta lykke til med resten av inneværende sesong og satser på at de vil vise seg enda litt mere frem i den kommende!

Ønsker du å lese mer om Josh, kan du sjekke ut det interessante intervjuet han gjorde med Norsk Topphåndball for kort tid siden: JEG ER Josh Korsvik » : : Norsk Topphåndball (topphandball.no).