Færøysk landslagsspiller klar for KRS – Kristiansand

Færøysk landslagsspiller klar for KRS

Pauli Mittún har signert toårskontrakt for KRS Topphåndball og slutter seg til troppen etter endt sesong. Pauli spiller nå for H71 på Færøyene.

Pauli, født 30.5.2002, spilte på ungdomslandslaget som vant European Open Championship i Sverige i 2019. Sist sommer kvalifiserte laget seg til EM-sluttspillet for U20, som skal spilles kommende sommer. Pauli fikk sin A-landslagsdebut for Færøyene i januar, da laget kvalifiserte seg til play-off kampene til VM.

Pauli har 11 U20 kamper og 3 A landskamper for Færøyene.

Pauli ble toppskårer for hjemmelaget i kampen mellom H71 og Drammen i EHF European Cup på Færøyene i oktober i fjor.

Tobbens kommentar

– Pauli er en ung, treningsvillig og talentfull playmaker som ønsker å bli god. Han har store drømmer for sin håndballkarriere og ønsker å starte dette i KRS. Pauli’s styrer spillet på en utmerket måte og har kvaliteter i duellspill og i samspillet med strekspiller, som vi søker. En spennende signering av en ambisiøs håndballspiller.

Paulis tanker rundt signeringen

– Jeg glæder mig rigtig meget at blive en del af KRS. Jeg synes det er et meget spændende projekt, som jeg gerne vil være en del af. Jeg synes klubben er meget ambitiøs og det passer rigtig godt for mig. Jeg ønsker at udvikle mig, og der er KRS et meget godt sted. Dertil synes jeg Kristiansand er en god by, som jeg glæder mig at komme til.

Vi har stor tro på Pauli og gleder oss til at han slutter seg til troppen etter ferdigspilt sesong.