Gyberg på landslagssamling i påska – Kristiansand

Gyberg på landslagssamling i påska

Det er ikke alle som kan ta påskeferie. Denne uka (13. – 17.4.) drar juniorlandslaget (LM02) til Frankrike for å spille turnering og vår egen Kristian Gyberg er med i troppen!

Landslaget møter Frankrike og Danmark eller Egypt i turneringa, som spilles 14. og 16. april. Les mer om uttaket og samlingen her: Juniorgutta spiller turnering i Frankrike | handball.no.

Vi fikk en liten prat med Kristian før han drar på samlingen.

Landslaget

Kristian Gyberg.

Først av alt gratulerer vi Kristian med uttaket og lurer på hva han tenker omkring det å igjen ha blitt tatt ut på landslaget. Han er selvfølgelig fornøyd med uttaket og synes at det er utrolig gøy å være tilbake. – Det å spille meg inn på landslaget igjen er noe jeg har hatt som et mål lenge, forteller han.

Videre lurte vi på hvilke tanker Kristian gjør seg rundt det å representere Norge, om det gjør noe med han og prestasjonene hans? – Det er utrolig stort å få spille med flagget på brystet, forteller han, og forklarer videre at han mener at det ikke gjør noe spesielt med prestasjonene hans: – Uansett om det kamp for KRS eller for landslaget, gir jeg alltid 100 % og prøver å spille opp mot mitt beste, forklarer han.

Kristian Gyberg.

Vi lurte også på om det er noen store forskjeller på treningshverdagen han opplever i KRS Topphåndball og treningskulturen han opplever når han er med landslaget. Om dette sier Kristian at han ikke føler at det er noen stor forskjeller, både på landslaget og i KRS er det to treningsøkter om dagen. I forlengelsen av dette, lurer vi på om han tenker at det er noen spesielle erfaringer han får med landslaget som han kan ta med seg hjem til livet i KRS? På dette spørsmålet svarer Kristian at erfaringen med å spille mot tøff internasjonal motstand nok er den viktigste erfaringen han tar med seg hjem fra landslaget.

Til slutt lurer vi på hvordan resten av gjengen i KRS Topphåndball reagerer på landslagsuttaket? Kristian forteller at han har fått massevis av gratulasjoner og at gjengen er utrolig glade på hans vegne.

Vi synes også at det er stor stas med landslagsuttaket og ønsker Kristian lykke til på landslagssamlingen!