Klare for Bækkelaget – Kristiansand
Illustrasjon: NTH.

Klare for Bækkelaget

Forrige helgs kamp mot Fjellhammer ble lik jevn og tøff som vi hadde regnet med. Dessverre, for oss, var det hjemmelaget som var best i sluttminuttene, og dermed kunne juble for seier 30-27.

I forkant av søndagens kamp, har vi tatt en liten prat med vår trener Victor Skillhammar. Her er noen av hans tanker rundt sesongstarten.

Fjellhammer-kampen

Fjellhammer – KRS Topphåndball 2.9.2023. Foto: KRS Topp.

Dere som så kampen, fikk ,som ventet, se en tøff og jevn kamp hvor avgjørelsen falt i sluttminuttene, som den ofte gjør i kampene mellom disse to lagene. Dessverre for oss, var det Eirik Köpp og hans lagkamerater i Fjellhammer som trakk det lengste strået.

– I kampen mot Fjellhammer gjør vi mye bra, det var mye positivt som vi kan ta med oss inn i de neste kampene. Dessverre var ikke marginene på vår side denne gangen. Det ble også litt for mye slurv og personlige feil mot slutten av kampen. Det skal vi plukke av oss til neste kamp, sier Victor.

Victor Skillhammar. Foto: KRS Topp.

Klare for hjemmekamp!

Nå er fokuset på søndagens hjemmekamp i Aquarama. – Det skal bli gøy å spille i Aquarama igjen, alle i troppen gleder seg til det!

Victor tror det blir en jevn og tøff kamp mot Bækkelaget på søndag: – Vi behøver all den støtte vi kan få, så vi håper det er mange som kommer i Aquarama på søndag, avslutter han. Billetter til kampen finner du her:

Illustrasjon: NTH.
23: Sebastian Schultz Hansen. Foto: KRS Topp.

Intervju med Sebastian

I forkant av helgas kamp, har Norsk Topphåndball tatt en prat med Sebastian Schultz Hansen om årets KRS-stall og søndagens kamp mot Bækkelaget. Sebastian er klar for å åpne årets målkonto i Aquarama på søndag! Les hele intervjuet med Sebastian her: KRS-VETERAN: – Det trenger vi for å nå målene klubben har satt – Norsk Topphåndball (topphandball.no).