KRS greit videre i NM! – Kristiansand

KRS greit videre i NM!

Det ble ingen cupbombe i Stavanger i går, da hjemmelaget Ryger Håndballklubb tok i mot KRS Topphåndball til tredje runde av NM. Det gikk som vi håret, KRS tok seg videre til neste runde.

Avgjort i første omgang

KRS tok oppskriftsmessig føringen fra start, og ledet 1-4 etter drøye fire minutter. Ryger kjempet seg imidlertid inn i kampen og utliknet til 5-5 etter cirka ti minutter. Ryger utliknet også til 6-6 et par minutter senere, men derfra og ut tok KRS over og dro i fra. På det meste hadde KRS en sjumålsledelse, 12-19, men ved pause var ledelsen redusert til seks mål, 14-20.

Kontroll i andre

Ryger yppet seg litt i begynnelsen av andre omgang, og klarte å redusere KRS sin ledelse til tre mål, men etter at KRS puttet fire på rad fra omgangens sjette til tiende minutt, var det slutt på spenningen. KRS sin ledelse var oppe i sju mål til tider, og gutta kontrollerte kampen inn til en komfortabel seksmålsseier, 28-34.

Kristoffer Haugen Pedersen ble KRS sin toppskårer med sju mål, mens Herman Bredal Oftedal fulgte nærmest med fem mål.

Du kan lese mer om kampen på Ryger sin hjemmeside, Kristiansand et nummer for store i cupen » Ryger Håndballklubb (rygerhk.no), eller hos NHF, Live kamp, Ryger Stavanger – Kristiansand Topphåndball | handball.no.