NM-kamp mot Ryger Stavanger – Kristiansand

NM-kamp mot Ryger Stavanger

Ryger Stavanger er resultatet av at Viking Håndball og SIF Håndball slo seg sammen tidligere i år. Viking Håndball var laget vi møtte i de avgjørende kvallikkampene sent i vår. Nå er det NM som gjelder: Ryger tar i mot KRS Topp i Stavanger idrettshall 18:00 senere i dag.

Helgi mot gamle lagkamerater

Siden lagene sist møttes, har Helgi Hildarson Høydal byttet oppdragsgiver og er nå KRS-spiller. Ryger har tatt en prat med sin gamle kaptein. Intervjuet finner du her: Helgi før cupkampen: Trym legger seg lett » Ryger Håndballklubb (rygerhk.no).

Helgi sender noen stikk til gamle lagkamerater, og det fyres også godt i Rygers forhåndsomtale av dagens kamp, Kampdag: Ryger – Krs kl 1800 » Ryger Håndballklubb (rygerhk.no), så det kan bli en tett og intens cup-kamp i kveld!

Tobbens tanker

Tobben har også gjort seg noen tanker om dagens kamp, de finner du her:

– Fredag er det cupkamp i Stavanger mot Ryger. Der er det bare resultat som teller og vi ønsker virkelig å komme videre i cupen. Det blir noe rotasjon på vårt lag, men vi innehar nok Kvalitet til å avgjøre denne kampen. Tre viktige ting for oss i denne kampen er å forbedre forsvarsspillet noe, holde stort tempo i ankomst og spille disiplinert i angrep. 

Neste hjemmekamp

Lørdag 1.10. kommer Halden Topphåndball på besøk til Aquarama. Forrige sesongs oppgjør mellom de to klubbene endte med borteseier i begge oppgjør, så det kan for bli en jevn og spennende kamp i inngangen til høstferien.

Billetter til kampen finner du her:

Web: https://krs.woow.no/#!/match/buy/359
App: https://krs.woow.no/goToAPP?bm=359

Kampsponsor 1.10.2022.