KRS signerer med dansk strekspiller – Kristiansand

KRS signerer med dansk strekspiller

Vi styrker stallen før neste sesong og har nylig signert med danske Eigil Feddersen. Han kommer til Kristiansand etter å ha fullført årets sesong for HC Odense i dansk 1. divisjon.

Eigil Feddersen

Feddersen har tidligere spilt for Skjern Håndbold (2013-2017), Fredrikshavn FI (2017-2019) og HC Odense (2019-2021).

Eigil beskrives av danske medier som en «forsvarsstyrmand» og «streg-kæmpe». Han er en forsvarsbauta som alltid gir alt, «en af vore heroisk kæmpende spillere», ifølge Mark Jespersen i HC Odense.

Feddersen er en fysisk sterk spiller, som samtidig er svært bevegelig. Han spiller 3er i forsvar og har gått foran som en lederskikkelse i alle klubbene han har spilt for. Han er god i dueller mann mot mann og taper svært sjeldent disse. (Sjekk video som viser Eigil, primært som forsvarsspiller, nederst i denne artikkelen, han har nummer 4.)

Til KRS Topphåndball uttaler Eigil Feddersen at han gleder seg stort til å komme til Norge og å få oppleve og lære om den norske kulturen og å lære menneskene i Kristiansand å kjenne. Han ser fram til å prøve å bo i et nytt land og få et lite eventyr ut av det han liker aller best, håndballen.  

Les mer om signeringen i Fædrelandsvennen (for abonnenter).

Eigil Feddersen

Jeg har valgt KRS Topphåndball fordi jeg synes at det høres ut som et svært spennende prosjekt, et sted hvor jeg kan utvikle meg. Klubben har noen fete mål og ambisjoner, og legger forholdene til rette for meg.

Eigil Feddersen
https://vimeo.com/502122019/7342756e2e