Sesongen er over – Kristiansand
Sluttspill kvartfinale: KRS Topphåndball - Runar 19.4.2023. Foto: KRS Topphåndball.

Sesongen er over

Premissene for dagens kamp var krystallklare for KRS Topp: Vinn eller forsvinn. Med tap i dagens kamp var sesongen 2022/2023 over, mens med seier var vi klare for en tredje kamp i kvartfinaleoppgjøret mot Runar.

Gjestene med kontroll i førsteomgangen

Sluttspill kvartfinale: KRS Topphåndball – Runar 19.4.2023. Foto: KRS Topphåndball.

Kampens åpningsminutter bar bud om nok en jevn og spennende kamp. Lagen fulgte hverandre tett i starten av kampen, da kampen rundet ti minutter, var stillinga 5-5 i Aquarama. Gledelig var det å observere at Herman Bredal Oftedal fortsatt der han slapp i forrige kamp, og sto bak KRS sine to første mål i dagens kamp.

I det kampklokka passerte tolv minutter, sørget Helgi Hildarson Hoydal for at KRS var i føringen for første gang i løpet av kampen, da han satte inn 7-6. Rundt halvveis i omgangen tok Runar over initiativet og festet et grep på kampen. Gjestene klarte å etablere og holde på en tremålsledelse. Mot slutten av omgangen klarte de også å øke ledelsen, slik at de kunne gå til pause med en firemålsledelse, 17-21.

Slik stillinga var ved pause, hadde KRS kun tretti minutter igjen av årets sesong.

Runar kontrollerte til seier

Runar fortsatte andreomgangen som de avsluttet den første. Og når Helgi Hildarson Hoydal i tillegg fikk direkte rødt kort etter 34 minutter, ble andreomgangen tung for våre gutter.

Gjestene fra Sandefjord hadde full kontroll på kampen og lå stort sett og «cruiset» på en seks- og sjumålsledelse. KRS gjorde et par tapre forsøk på å hente inn Runar sin ledelse, men i det begynte å nærme seg igjen, slo Runar hardt tilbake.

Med seks minutter igjen å spille, hadde Runar opparbeidet seg en nimålsledelse og det var dessverre ingen tvil om hvordan dette ville ende. Kampen ender til slutt 33-42 og vi ønsker Runar lykke til videre i sluttspillet.

Toppskårer for KRS ble Mikkel Sandholm Mortensen med sju mål. Han ble også kåret til KRS sin beste spiller i dag.

For flere detaljer fra kampen, sjekk ut Fædrelandsvennen (+), Følg KRS i jakten på semifinale i sluttspillet – fvn.no, og Håndballforbundets livedekning av kampen, Live kamp, Kristiansand Topphåndball – Runar Sandefjord | handball.no.