Sluttrapport i fra Danmarksoppholdet – Kristiansand

Sluttrapport i fra Danmarksoppholdet

Treningsoppholdet i Viborg, Danmark er nå over og laget er trygt tilbake i Kristiansand. Vi avslutter våre rapporter i fra Danmark med en liten oppsummering av oppholdet i fra Tobben.

Robin og Tobben.

– Vi er nå tilbake i Kristiansand etter ei flott uke i Generation Cup i Viborg. Der har vi gjennomført ni treningsøkter og tre treningskamper. Det har vært ei tøff uke fysisk, men det å få være sammen en hel uke, har vært viktig for det sosiale i laget. Alle bidrar i miljøet og gjør at man har det flott i sammen mellom øktene.

Alle de tre treningskampene endte med tap, men vi utvikler oss og jobber med detaljer, både offensivt og i forsvar. Vi har spilt 5-1 i alle kampene, og spillerne leverte bedre og bedre prestasjoner utover i uka.

To av våre verdier er Samhold og Engasjement – det har virkelig denne uka gitt oss!

Vi må få takke Jens Steffensen og Gine for fantastiske dager i Viborg, vi kommer gjerne tilbake!

Det neste på programmet for oss nå, er treningskamper i Aquarama. Fredag klokka 18:00 tar vi i mot Bækkelaget og lørdag klokka 16:00 er det Ryger (Viking) som er motstandere.

Håper å se dere på kamp – velkommen!

Sesongkortene kjøper du enten i vår webløsning (https://krs.woow.no/#!/match/buy/378) eller i vår app (https://krs.woow.no/goToAPP?bm=378).