Spennende uke – Kristiansand

Spennende uke

Etter gårsdagens tap mot Fjellhammer går vi inn i en spennende uke, med tanke på utfallet av play-offen. Utfallet kan være klart allerede onsdag, når Haslum tar i mot Fjellhammer, vinner Fjellhammer kampen, er play-offen avgjort.

Vinner Fjellhammer onsdagens kamp, vil play-offen være ferdigspilt, for da kan Haslum, ved en eventuell kamp mot KRS i Aquarama på søndag, kun komme á jour med KRS poengmessig, og ved poenglikhet vil det høyest rangerte laget etter ferdigspilt Rema 1000-liga, altså KRS, rangeres høyest på play-offtabellen, og en eventuell kamp på søndag vil da være overflødig.

Skulle Haslum vinne onsdagens kamp, vil de komme á jour med KRS poengmessig, og play-offen må avgjøres med en avgjørende kamp i Aquarama søndag 8.5. klokka 18:00. Tar KRS poeng i en eventuell kamp på søndag, er det Haslum som må ut i et «best av tre kamper-oppgjør» mot vinneren av play-offen i 1.divisjon om den siste plassen i kommende Rema 1000-ligasesong. Vinner Haslum, er det KRS som må ut i disse kampene.

Eventuelt billettsalg

Skulle Haslum ta poeng i onsdagens oppgjør mot Fjellhammer, vil billetter til kampen i Aquarama mellom KRS og Haslum søndag 8.5.2022 klokka 18:00 bli lagt ut for salg onsdag kveld. Billettene vil da bli tilgjengelige i disse kanalene:

(Billettsalget blir tidligst aktivert onsdag kveld, så ingen billetter er foreløpig tilgjengelige.)