Tap mot Fjellhammer – Kristiansand

Tap mot Fjellhammer

Bortsett fra det sure hjemmetapet mot Sandnes for noen uker siden, har våre gutter hatt en flott start på årets Rema 1000-liga. Søndag var Fjellhammer, uten vår gamle kjenning Eirik Köpp, motstander i Lørenskoghallen.

Tøff start på kampen

Det var Fjellhammer som startet kampen best og førte med ett- og tomåls ledelse. Tomålsledelsen holdt til drøye tov minutter, når Fjellhammer økte til tremålsledelse, 7-4. Det så ut til at KRS slet med å hente inn forspranget, for i stedet for at KRS kom nærmere, var det Fjellhammer som økte ledelsen. Etter cirka 20 minutter sørget Mirko Vicentijevic for seksmålsledelse til vertene, 11-6.

Fjellhammer holdt på ledelsen inntil det var litt over fem minutter igjen av omgangen. Da startet KRS en liten opphenting, og klarte å redusere Fjellhammers ledelse til tre mål, 14-11, som var pauseresultatet.

God start på andreomgang

Våre gutter startet andreomgang bra og klarte å redusere vertenes ledelse, avstanden var lenge kun ett mål i Fjellhammers favør.

Halvveis ut i omgangen sørget imidlertid Mirko Vicentijevic for tomålsledelse 20-18, og derfra og ut hadde hjemmelaget full kontroll på kampen. Til slutt vinner Fjellhammer med seks mål 30-24.

I dag tapte vi kampen på alle våre offensive feil, det var for mange skuddbom og tekniske feil. Vi var rett og slett ikke så skarpe som vi må være, for å vinne kamper i Rema 1000-ligaen. Vi har en god opphenting mot slutten av første omgang og kampen er jevn første del av andre omgang. Anders Lynge Hansen, Øyvind Frigstad og Mikkel Sandholm Mortensen, som ble vår toppskårer med sju mål, var våre mest positive spillere i dag.

For mer informasjon om kampen, sjekk hos vår samarbeidspartner Fædrelandsvennen (+), Følg Fjellhammer-KRS her og chat med vår reporter – fvn.no, eller sjekk NHFs livedekning, Live kamp, Fjellhammer – Kristiansand Topphåndball | handball.no.

Billetter til neste hjemmekamp

Det neste som venter nå, er ØIF Arendal, som tar turen til Aquarama onsdag 9.11. til kamp med avkast 18:30. Billettene til kampen har allerede fått bein å gå på, så dersom du ønsker deg plass i Aquarama, kan det være lurt å ikke vente så alt for lenge før du skaffer deg billett! Billettene finner du her: