To av to mot Sandnes – Kristiansand

To av to mot Sandnes

Kristiansand Topphåndball har fredag og lørdag spilt treningskamper mot Sandnes HK i Aquarama. På fredag vant KRS Topp med fem mål, 28-23, mens det ble timåls-seier på lørdag, 38-28.

Alle spillerne var i aksjon i helga, og det ble forsøkt forskjellige formasjoner, både i angrep og i forsvar. Spillet varierte en del, og prestasjonene svingte fra veldig bra til perioder med mange personlige feil.

Alle keeperne leverte bra i helga, med Anders Lynge som den mest fremtredende. Vingspillerne viser også solid innsats og lagde mange flotte mål. Forsvarsspillet var periodevis bra, men det slippes inn noen for lette mål. Dersom laget klarer å luke vekk de personlige feilene sine, vil det bli mange spennende kamper i Aquarama kommende sesong.

Andrerundekamp i NM

Søndag reiser gutta til Telemark og kamp mot Skade i andre runde av NM. For dere som ønsker å ta turen til Telemark, kan vi opplyse om at billetter kan kjøpes i døra. I følge facebooksiden til Skade Herrer, ryktes det at det kommer til å bli fort fullt, så skal du ha sitteplass må du møte opp i god tid før kamp! Vi ønsker uansett gutta lykke til!

Første hjemmekamp

Nå nærmer vi oss avkast i Rema 1000-ligaen med stormskritt. Søndag 4.9. kastes årets ligasesong i gang for våre gutter. Kristiansand Topphåndball tar i mot Haslum til kamp i Aquarama 18:00 og vi har åpnet billettsalget til kampen.