Videre i NM – Kristiansand

Videre i NM

Det ble ikke detonert noen cupbombe i Lundehallen på søndag. Rema 1000-ligalaget Kristiansand Topphåndball fikk få problemer mot Skade, som i årets sesong er å finne i fjerde divisjon. Men cup er cup, det er ikke bare å møte opp i hallen, kampen må spilles (og vinnes) også!

Det var imidlertid aldri noen tvil om hvilket lag som skulle videre i NM. Etter femten minutter ledet KRS 2 – 10, og Skadetreneren tok timeout. Det hjalp litt, i alle fall på Skades angrepsspill, for til pause var stillinga 10 -20.

Andre omgang ble aldri spennende, eller som Skade skriver i sitt kampreferat:

«2.omgang blir alltid tøffere enn 1.omgang vet dere. Vi er egentlig bare et 1.omgangs lag, men håndball er uheldigvis 2 omganger og da måtte vi bare bite tenna sammen og løpe det vi klarer i 30 minutter til.»

Dere finner Skades fornøyelige kampreferat på facebooksiden deres.

Toppskårere for KRS Topp ble Erik Nicolay Jensen og Anders Ellingsberg (6+2) med åtte mål, Tollef Oskar Lindqvist med sju og Mikkel Sandholm Mortensen med seks. For flere detaljer fra kampen, sjekk ut håndballforbundets livedekning: Live kamp, Skade – Kristiansand Topphåndball | handball.no.

Klart for serieåpning

Førstkommende helg kastes Rema 1000-ligaen i gang. Du finner mer informasjon om ligaens lag hos Norsk Topphåndball. For KRS sin del, starter årets liga søndag 4.9., når våre gutter tar i mot Haslum i Aquarama 18:00. Billetter til kampen finner dere her:

Webhttps://krs.woow.no/#!/match/buy/356
Apphttps://krs.woow.no/goToAPP?bm=356