Kristian Gyberg forlenger med KRS – Kristiansand
Kristian Gyberg. Foto: KRS Topphåndball.

Kristian Gyberg forlenger med KRS

Kristian Gyberg. Foto: Terje Refsnes.

Vi er svært glade for at den lokale profilen, unggutten Kristian Gyberg, nå har signert kontrakt som binder han til klubben vår for ytterligere tre sesonger.

Kristian er en lokal spiller med fortid i Fløy og IK Våg. Han er en lærevillig strekspiller, som de siste to sesongene har tatt store steg, blant annet ved å lære av de etablerte spillerne i stallen. Det er svært gledelig at lokale unggutter klarer å etablere seg på dette nivået og vi håper at Kristian kan være en inspirasjon for andre lokale talenter!

Kristian har i å vært sentral på G20-laget vårt, som i høst spilte seg helt fram til kvartfinale i NM. Han har også erfaring fra landslagsspill, da med juniorlandslaget (LM02), hvor han sist sommer var med og spilte Junior-EM for Norge.

I forbindelse med signeringen av den nye kontrakten uttaler Kristian følgende:

«Jeg er veldig stolt og fornøyd med å signerer en ny kontrakt med KRS Topphåndball, som en lokal gutt er dette den beste klubben for meg å videreutvikle meg, og jeg har stor tro på at klubben vil ta enda noen steg mot Norgestoppen de kommende sesongene.»