Ny spiller klar for KRS Topphåndball! – Kristiansand

Ny spiller klar for KRS Topphåndball!

Tollef Oskar Lindqvist har i dag signert for KRS Topphåndball. Tollef kommer fra Nøtterøy håndball elite, og har signert en treårskontrakt med KRS.

Tollef Oskar Lindqvist foran Aquarama i forbindelse med dagens signering.

Tollef er 20 år gammel og kommer i fra Tønsberg. Han har tidligere flere sesonger bak seg i Falk Horten, men har denne sesongen (2020/2021) spilt for Nøtterøy håndball elite. Sammen med Kennie Juncker Boysen ble han klubbens toppskårere denne sesongen (45 mål hver på 11 kamper).

Tollef er en venstrehendt høyrekant som er god på kontringer. Han er en ambisiøs og seriøs spiller som har som målsetting å nå så langt som mulig. Så langt har han vært med på å vinne NM for G14 og G15, debuterte i Eliteserien som 16 åring og var den første fra sin årgang (2001) til å score mål i Eliteserien.

Tollef har 36 landskamper (72 mål) for aldersbestemte landslag, og har representert Norge både i EM og VM.

– Han er en god og seriøs spiller. Han er treningsvillig og ambisiøs. Du skal ha en viss personlighet også, og han passer inn i den gode treningskulturen vi ønsker å skape, sier Johannessen.

Tore B. Johannessen til Fædrelandsvennen.

Les mer om dagens nysignering og hans tanker om overgangen til KRS Topphåndball hos Fædrelandsvennen (abonnent): KRS signerer talentfull høyreving – fvn.no.