Ny spiller klar for KRS – Kristiansand

Ny spiller klar for KRS

Helgi Hildarson Høydal har signert en toårskontrakt for KRS Topphåndball og slutter seg til troppen foran neste sesong. Helgi spiller nå for Viking HK i Stavanger.

Helgi er 188 cm og født i 1996. Han spiller nå for Viking HK i Stavanger, og har tidligere spilt for Viborg og Odder i Danmark. Helgi kommer fra Færøyene.

Helgi har cirka 50 U-landskamper og 23 A-landskamper for Færøyene.

Tobbens kommentar til signeringen

I Helgi får vi en spiller med:

  • Gode lederegenskaper
  • En herlig fighter
  • En som omstiller seg raskt fra forsvar til angrep
  • Fin toveisspiller
  • God 3’er med herlig utstråling i forsvar

Helgis kommentar

«Jeg er glad for muligheten for å spille med KRS. Jeg har lyst til å spille i Rema1000-ligaen igjen, og jeg synes at KRS passer godt for meg. Jeg hadde en god sesong med Viking i eliteserien, som dessverre ble avbrutt av korona, og det er på tide for meg å spille på et høyere nivå igjen.

KRS har klart det som ikke er så lett. Rykket opp og etablert seg som et godt lag i landets beste rekke. Jeg gleder meg til å bli en del av prosjektet, og ser frem til mange gode kamper i Aquarama, og håper at vi neste år tar enda større steg mot toppen av norsk håndball.» 

Les om overgangen hos Viking: Kapteinen forlater skuta » Viking (vikinghk.no)