Tanker om opprykket – Kristiansand

Tanker om opprykket

Sebastian Schultz Hansen fra KIF-tiden. Bildet er lånt fra www.kif.no.

Sebastian Schultz Hansen har lang fartstid i KIF/KRS Topphåndball med sine tolv sesonger for klubbene. De siste sju-åtte sesongene har han også vært toppscorer. Også denne sesongen har han vært en svært viktig brikke på laget, og han har levert en rekke gode kamper.

Sesongen 2020/2021 har vært spesiell, det har covid-19 sørget for. Klubben var klar over at tabellen etter halvspilt serie kunne bli avgjørende. Derfor var det svært tilfredsstillende at vi toppet tabellen ved halvspilt sesong. Det har vært noen lange måneder med uvisshet siden jul, men denne uka kom endelig bekreftelsen, KRS Topphåndball rykker opp til Rema 1000-ligaen og skal «spise kirsebær» med de store! I de følgende avsnittene får vi et innblikk i hva Sebastian tenker om opprykket.

Sebastian Schultz Hansen

«En barndomsdrøm som går i oppfyllelse! Jeg har hørt alle historier som er å høre fra gamle dager om interessen det har vært i Kristiansand når KIF var i eliteserien og har alltid tenkt at det der skal vi også få til, igjen. Det har vært en tidkrevende og lang prosess å komme oss til eliteserien, med mange oppturer og nedturer på veien, desto bedre smaker det at vi nå har klart målet vi satt for noen år siden. Etter at herrelaget ble skilt ut fra KIF håndball har vi opplevd en utrolig forvandling på satsningen og optimismen i Kristiansand. Klubben har tatt mange steg i alle ledd og er godt rigget for opprykket.

Fra kampen mot Charlottenlund 30.9.2020.

Nå skal vi skrive ny håndballhistorie i Kristiansand og vi gleder oss til å fylle Aquarama kamp etter kamp med mange lokale spillere på banen. Det er en sulten spillergruppe som skal representere KRS i eliteserien.

Jeg ønsker også å takke alle sponsorer og frivillige som bidrar til å gjøre denne satsningen mulig og ikke minst gratulerer til dere også, uten dere hadde vi aldri klart det.»