Herman Bredal Oftedal klar for KRS – Kristiansand

Herman Bredal Oftedal klar for KRS

Foto: Bergen Håndball.

Den svært spennende spilleren Herman Bredal Oftedal har signert toårskontrakt for KRS Topphåndball og slutter seg til troppen foran neste sesong. Hermann spiller i dag for Bergen Håndball.

Herman er en ung fremadstormende midtback med to sesonger bak seg i Rema 1000-ligaen. Han står også registrert med tre kamper for yngre landslag. Herman ble født 31.1.2001 og er 184 cm. høy. Herman er også lillebroren til Stine Bredal Oftedal, kaptein for damelandslaget.

I forbindelse med signeringen uttaler Tobben følgende:

Herman er en ung, ambisiøs spiller som vil passe godt inn hos oss. Han er opptatt av utvikling og har allerede hatt gode prestasjoner på øverste nivå, med Bergen. Midtback, med gode egenskaper, som vi sammen skal utvikle videre. Vi ønsker Herman velkommen til KRS.

Foto: Bergen Håndball.

Herman uttaler følgende i forbindelse med signeringen:

– Jeg valgte KRS fordi hele prosjektet og filosofien til klubben virker spennende og lovende. Det har kommet flere nye signeringer som jeg tror, sammen med de gjenværende spillerne, kommer til å skape en god treningsgruppe og en generelt sterk tropp. Dette igjen gjør at jeg tror kommer til å utvikle meg godt i KRS. Det skal også nevnes at å få bo og spille håndball i en så flott by var et pluss i boka for min egen del. Nå gleder jeg meg til å starte opp etter sommeren og bidra til dette spennende prosjektet!