KRS Topphåndball signerer med to lokale unggutter – Kristiansand

KRS Topphåndball signerer med to lokale unggutter

I disse dager signerer Kristiansand Topphåndball kontrakter med to lokale unggutter, Nojus Slimas og Anders Ellingsberg. De to spiller for AK28 i tredjedivisjon og KRS Topphåndball sitt juniorlag, og har hospitert med KRS-gutta denne sesongen. Nå signerer de to ungguttene toårskontrakter med klubben.

Nojus Slimas

Nojus er 17 år gammel, født i 2004. Han er opprinnelig fra Litauen, men flyttet til Norge som seksåring. Familien bosatte seg på Holum, hvor Nojus spilte håndball for Holum IL fra andre- til tiendeklasse. Nå går Nojus på Kristiansand Katedralskole Gimle, hvor han går på toppidrettslinjen.

Håndball betyr mye for Nojus, så han ønsker å satse og går «all in». Siden han var ca. femten år, har målet hans vært å leve av håndballen, men den viktigste drivkraften for han, er den gleden han får av å spille håndball og vinne håndballkamper.     

Her er Nojus’ kommentar til kontraktsigneringen:

«Jeg er svært glad for å bli en del av KRS Topphåndball og stolt over å signere en toårskontrakt med klubben. KRS Topphåndball er en seriøs og proff klubb i den norske toppserien, og klubben har store ambisjoner. Jeg tror jeg kommer til å utvikle meg mye i klubben og ønsker å hjelpe den med å oppnå de målene den har satt seg. Jeg gleder meg til å bli en del av KRS Topphåndball!»

Anders Ellingsberg

Anders er 19 år, født i 2003. Anders startet sin håndballkarriere i Øvrebø, før turen gikk videre til AK28. Anders går også på Kristiansand Katedralskole Gimle, sisteåret på toppidrettslinjen.

Anders ønsker å spille håndball videre og etablere seg som eliteseriespiller i løpet av de kommende årene.

I forbindelse med kontraktsigneringen uttaler Anders følgende:

«Jeg er veldig fornøyd med å bli en del av KRS Topphåndball og gleder meg til å starte et nytt kapittel med et eliteserielag. Jeg valgte å takke ja til tilbudet, fordi KRS Topphåndball har en god tropp med gode spillere, hvor jeg kan fortsette utviklingen min i en proff klubb med et godt trenerteam, som har store ambisjoner de kommende årene. Jeg er stolt av å få en toårskontrakt og gleder meg til de neste årene sammen med KRS Topphåndball.»

Gledelig utvikling

KRS Topphåndball er svært glade for at unge håndballtalenter tar de nødvendige stegene og når et nivå som gjør at vi kan tilby dem en kontrakt. Det er spennende med unggutter som følger i sporene til Josh Korsvik og Kristian Gyberg, og vi gleder oss til å få se dem på banen for KRS Topphåndball i Rema1000-ligaen!