Ny spiller klar for KRS! – Kristiansand

Ny spiller klar for KRS!

Oliver Hamann-Boeriths har signert toårskontrakt for KRS Topphåndball og slutter seg til troppen foran neste sesong. Oliver spiller nå for Bjerringbro-Silkeborg Håndball i Danmark.

Oliver er 185 cm og født 15.02 2002. Han er en ung lovende venstreving og debuterte for Bjerringbro-Silkeborg i HTH herreligaen i 2022.  

Her er Tobbens kommentar angående Oliver:

Oliver er en spennende, ung og ambisiøs håndballspiller, som vi ser et stort potensiale i som venstre kantspiller. Oliver er fysisk robust til sin unge alder, liker å trene mye og satt seg høye mål. Han har de samme verdiene som KRS jobber etter og vil passe veldig fint inn hos oss. Vi gleder oss til å få Oliver inn i KRS troppen!

Her er Olivers kommentar til signeringen:

– Jeg har valgt at komme til KRS Topphåndball, da jeg synes at klubben har et veldig bra og profesjonelt setup. Jeg synes også det er et veldig bra lag med gode spillere og et godt trenerteam.  Dette gjør at jeg med sikkerhet kan utvikle mig som håndballspiller. 

KRS er en klubb med gode verdier, og store ambisjoner hvilket passer mig veldig godt. 

Jeg gleder mig veldig mye til at flytte tilbake til Norge, hvor jeg har boet i Drammen fra 2013 til 2016. Denne gang hetter det Kristiansand og gleder meg veldig mye til å flytte til den fine byen og møte sponsorer og fans i Kristiansand og Aquarama. 

Vi ønsker Oliver hjertelig velkommen, og ser fram til at han slutter seg til troppen!