Ny keeper har signert for KRS Topphåndball – Kristiansand

Ny keeper har signert for KRS Topphåndball

Anders Lynge Hansen har signert toårskontrakt for KRS Topphåndball og slutter seg til troppen foran neste sesong. Anders spiller nå for Lugi HF i Sverige.

Anders er 192 cm og født 16.04 1997. Han er en erfaren målvakt som har spilt proff i Danmark, Frankrike og Sverige de siste fem årene.   

I forbindelse med signeringen uttaler Tobben følgende:

«Anders er en rutinert målvakt, som fortsatt ønsker å utvikle seg som håndballspiller. Han passer inn i vår gruppe med de holdninger han har med tanke på trening og menneskelige kvaliteter. Han vil tilføre oss Engasjement og vinnervilje. Dette, i tillegg til hans erfaring, er viktige egenskaper, som KRS trenger i jobben som skal gjøres de neste årene.»
 
Her er Anders sin kommentar til signeringen:

«Jeg ser virkelig frem til at komme til Kristiansand og blive en del af Kristiansand Topphåndball. Jeg synes det er et virkelig spændende projekt KRS har fået etableret, hvilket passer perfekt sammen med de ambitioner jeg også selv har. 

Jeg glæder mig til at starte på et nyt eventyr I Kristiansand og opleve byen Kristiansand, som jeg kun har hørt virkelig godt om.»


Vi ønsker Anders velkommen til KRS!