Ny strekspiller klar for KRS Topphåndball! – Kristiansand

Ny strekspiller klar for KRS Topphåndball!

Strekspilleren Dominic Grimstad har signert en kontrakt fram til jul og er klar for KRS Topphåndball.

Dominic Grimstad

Dominic har vært i Haslum HK siden 2016, men er nå klar for KRS Topphåndball. Før han dro til Haslum, var han i Bodø Håndballklubb fra 2005 – 2016. Av meritter kan han, blant annet, skryte av NM-sølv 2014 (Bodø HK), NM-gull 2015 (Bodø HK), seriesølv 2014/2015 (Bodø HK) og NM-gull 2016/2017 (Haslum HK).

Vi spurte Dominic om hvorfor han velger en overgang til KRS nå, rett før sesongstart?

-Jeg har nå vært i Haslum HK i overkant av fem år. Slik situasjonen er nå, har vi flere talentfulle unggutter på strekposisjon i klubben som skal opp og frem. Dette gjør at min rolle i Haslum gradvis har blitt mindre og mindre, og jeg føler derfor at det er riktig å trekke meg ut, slik at det blir færre linjespillere å holde fokus på.

Hva tenker du om overgangen til KRS?

-Jeg gleder meg enormt til fortsettelsen i Kristiansand, hvor jeg får spille med tidligere lagkamerater og trenere. KRS er også en klubb som satser stort og har et veldig spennende lag. Jeg ønsker å være med å bidra til utviklingen i Kristiansand Topphåndball.

Vi spurte Tobben om hans kommentar til overgangen.

-Da to av våre tre strekspillere ble skadet, måtte vi se oss om etter hjelp. Valget falt på Dominic, som jeg kjenner fra Bodø. Han er en toveisspiller og vil passe inn i vår spillestil. Han er og såen super gutt, som vil finne sin plass i gruppa vår raskt. At han kjenner flere av de andre spillerne fra før, er også positivt. Vi gleder oss til å se Dominic i to kamper for oss denne helgen.

Vi er kjempefornøyde med overgangen og ønsker Dominic velkommen til KRS Topp!